brussels sprouts

Olen keskiviikosta asti ollut aivan flunssainen, enkä voinut tänään mennä töihinkään. Koitan keksiä jotain syötävää, vaikkei tee mieli mitään eikä makuaististakaan ole tietoa. Tein vasta äskettäin ensimmäistä kertaa ruusukaaleja, ja nehän ovat superhyviä monessa muodossa. Viimeksi tein ruusukaaleja saksanpähkinöiden ja pekonin kanssa, ja paistoin vielä ruusukaalit siideri-hunaja-sekoituksessa. Tänään tarvitsin valkosipulin parantavaa voimaa, joten keitin ruusukaaleja ensin muutaman minuutin ja paistoin sitten voissa ja valkosipulissa.

Olisin eilen halunnut käydä huoltamassa ripseni ja nähdä Soffia, mutta ensi viikolla sitten. Koulukin alkaa maanantaina.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s