earthy tones

Roopen vanhempien koirat olivat tosiaan meillä hoidossa viime viikon, ja Angelo kun ei vielä ole sisäsiisti, teki melkoisen monet hädät keittön matollemme. Emme jaksaneet ottaa mattoa kokoaan pois, eivätkä sanomalehdet auttaneet tarpeeksi. Mustalla lehmäntaljalla ei onneksi näy jälkiä, mutta inhottaa tietää, kuinka likainen se on.

Hain taas inspistä, mistäs muualta kuin Ikeasta, ja löysin hyviä ehdokkaita keittiöömme. Tarvitsemme myös uudet ruokapöydän tuolit, nämä vanhat ostimme hätävarana kun muutimme, emmekä ole uusineet niitä 2,5 vuoden aikana…pakko saada kunnon tukevat tuolit.

Ei tosiaan paljon päivän sää suosi jatkamaan pihatöitä, joten voi hyvin suunnitella sisustusta ja mennä illalla leffaan!

IKEA keittiöinspo

Advertisements

2 thoughts on “earthy tones

  1. Oh, on kivoja juttuja!! Just myin torissa mun sinnerlig jakkaran täältä savilankadulta, harmittaa, mutta Mickan himoitsi sitä korkkia jostain syystä hirveesti hahah…en tiedä oliko se korkki niin nakerrettava?? Ei ehtinyt sitä onneks syödä mutta varmuuden vuoksi myin pois 😀 äsch, oisin voinut sen sulle antaa jos oisin tiennyt että säkin tykkäät !

    Like

  2. hahah voin kuvitella kuinka houkutteleva se jakkara on! :’D nooh mun mieli on kovin vaihetelevaa sisustuksen suhteen ja ehkä se on syy et näyttää vieläkin samalta ku muuttaessa…ehkä vois alkaa tehdä päätöksiä. Just kun oon päätyny ratkaisuun niin ne tietyt tuotteet on loppunu aikoja sitten xD

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s