on my face

Täydensin eilen kasvojenhoitotuotevarastoani Hulluilta päiviltä, joten päätin esitellä tässä tämän hetken tuotteitani.

SONY DSC

Mádara on jo usean vuoden ollut yksi lempisarjoistani, minulla on oikeastaan aina tuo puhdistusvaahto ja kasvovesi. Uusi tuttavuus on tuo keskimmäinen rasva (pihlaja Daily Defence), joka tuoksuu niin hyvältä. Rasvaa voi käyttää kasvojen lisäksi koko vartaloon ja jopa huulille. Hyvän kokoinen pakkaus pitää laukussa hätävarana kaikkeen. Tämä sarja on hyvin luonnollinen, käyttää luomu-ainesosia ja hyödyntää kierrätysmateriaalia pakkauksissaan. Tätä myydään ainakin Stockalla ja Ruohonjuuressa.

SONY DSC

Kasvonaamioina ja kuorintoina toimivat tällä hetkellä JorgObé:n Peel Off Mask (musta naamio), Kicksin virkistävä naamio ja Vichyn 3 in 1 kuorintavoide.

JorgObé:n naamio on siis tällä hetkellä suosiossa oleva musta naamio, joka jätetään jähmettymään n. puoleksi tunniksi kasvoille, ja sitten revitään irti melkein yhdessä osassa. Naamio vie mennessään epäpuhtauksia ja jopa pieniä ihokarvoja. Naamio asettuu erittäin tiiviisti ihoon, ja lopputulos on pehmeä ja siloinen. Tämä on kuulemma suosittu myös miesten keskuudessa, ja ostinkin tämän alunperin Roopelle joululahjaksi, mutta käytän myös itse sitä.

Kicksin naamio on sileä ja oranssihtava, raikas naamio, joka kuorii pois kuolleet ihosolut. Tämän annetaan vaikuttaa n. 10min, ja se hieman kutittaa ihoa, mutta se kuuluu asiaan. Sopii mielestäni käytettäväksi aamulla, jos iho näyttää väsyneeltä.

Vichyn 3 in 1 toimii joko nopeana kuorintavoiteena, tai kuorintanaamiona. Aineen voi jättää jähmettymään kasvoille n. 5 minuutiksi, jolloin se muuttuu hieman savimaiseksi. Lopputulos on erittäin puhdistunut tunne, jos on ensin hieman hieronut ainetta kasvoille.

SONY DSC

Sitten minulla on vielä hyvin tehokas Kicksin setti matkakokona. Kuvassa myös päivittäinen päivärasvani The Body Shopilta (Vitamin E). Päivärasva on mukavan sileää ja kevyttä, joka sopii hyvin meikin alle.

Matkasetistä en ole vielä käyttänyt valkoisen purkin päivärasvaa, sillä siinä on myös aurinkosuoja, ja se vaikuttaa melko paksulta rasvalta. Mustan purkin yövoide (Vitamin C Night Sleep Mask) sen sijaan on hyvin ravitsevan oloinen, jonka tehon vielä huomaa aamulla kasvoja pestessä. Saattaa olla liian tuhti rasvaiselle iholle. Pieni kasvovesi on kirkastava ja hyvin raikkaan tuoksuinen, jonka säästän kesään. Vaalea pieni tuubi on mattainen silmänympärysvoide, joka sopii hyvin meikin alle. Mustan tuubin sisältö on oranssihtava silmänympärysgeeli, joka hieman kimaltelee. Sopii ehkä enemmän vapaille aamuille, jotta se ehtii vaikuttaa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s