travel plans

Sain vihdoin tietää 4 viikon kesälomani ajankohdat, ja ajatukset ovat lomakohteissa. Haluaisin taas Israeliin, tai sitten Jordaniaan. Viime kesänähän olimme Tel Avivissa, joka kelpaisi minulle uudelleen, sillä paljon jäi näkemättä liikkuessamme vain kävellen lähialueella.

Eilat on suosittu matkakohde ja kiinnostaisi Roopea, mutta itse en ole ihan hirveän innostunut siitä jostain syystä. Se on suosittu snorklauspaikka, mutta en ole hirveän kiinnostunut siitä aktiviteetistä, vaikken koskaan ole kokeillutkaan hehe. Se on myös kovin kaukana kaikesta muusta, joten sieltä ei niin vain lähdetä käymään muissa minua kiinnostavissa paikoissa.

Jordaniassa kiinnostaisi ihan pääkaupunki Amman ja tietysti myös retki Kuolleelle merelle. Muita kohteita olisivat Wadi Rumin aavikkoalue ja Petra-kaupunki, sillä siellä voisi ratsastaa kamelilla.

Näissä tunnelmissa näytän parhaat ruuat, jotka söin Tel Avivissa. Kaikki oli niin superhyvää! Ensimmäistä kertaa söin koko matkan vain kasvisruokaa (ja kananmunia), eikä haitannut ollenkaan.

IMG_8429

IMG_8500

IMG_8375

IMG_8503

IMG_8679

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s