fuuuuuuuuk

Viime maanantain futsaltreeneissä menin loukkaamaan polveni aika pahasti, ja odottelen vielä ortopedini soittoa magneettikuvistani. Sattui sen verran paljon, joten pelkään jo pahinta vaikka polvi onkin parantunut paljon päivä päivältä. En tosin vieläkään pysty kävellä linkkaamatta, sillä jalka ei suoristu kunnolla eikä mene ihan koukkuunkaan. Juuri kun sain ostettua uudet futsalkengät niin en päässytkään nauttimaan niistä kuin ehkä 30min, ja loukkaantumiseni takia missasin viimeiset futsal-sarjapelimme viikonloppuna.

Harmittaa niin paljon, kun jalkapallo on oikeasti se ainoa urheilulaji josta nautin täysin. Vappuna olemme taas sitäpaitsi menossa Rukalle laskemaan, joten sekin reissu kuumottaa, sillä snoukatessakin voi käydä pahasti polvelle. Kipeä jalka on sitäpaitsi “etujalkani” snoukatessa. Tässä on nyt sitten kaksi lempilajia uhan alla.

Illalla menen vielä osteopaatille, jospa saisin jotain todella tehokkaita kuntoutusohjeita. En tiedä miten henkinen kanttini kestää, jos saan huonoja uutisia. Olen jo viikon ollut ihan maassa ja itku kurkussa.

IMG_9266

8b622-jaaaa006

5534e-jaaaa010

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s