some things to work on

Nyt kun sain opiskeluni päätökseen (ainakin hetkeksi..) on hyvä aloittaa uusi vuosi panostamalla vapaa-aikaan. En näillä näkymin ala tekemään täysiä tunteja töissä, vaan pysyttelen mieluummin maksimissaan 25h/viikko määrässä, kyllä sitä rahaa silti saa vähän säästettyäkin.

Ensi vuoden kehittämisen kohteita ja tavoitteitani ovat:

1. Panostaa itselle mieluisiin harrastuksiin. Jos ei esim. huvita käydä salilla, niin voi urheilla jotakin muuta sinä päivänä. Aloitin tässä syksyllä taas fudiksen, eli fudistreenejä olisi kaksi kertaa viikossa kumminkin ja sen päälle pelejä. Toivon sydämeni pohjasta että kroppani kestää fudiksen…viimeaikoina on mennyt taas vähän heikommin.

udhmaaimg_6623lamdjc

2. Heittää vähemmän ruokaa roskiin ja tehdä fiksummin ruokaa kotona. Ongelmana on minun ja Roopen kovin eriävät ruokailutottumukset ja aikataulut, joten tämä vaatii paljon suunnittelua. Liha vastaan kasvisruoka ei ole helppo taistelu, eikä “tehdään joka kerta yksittäisiä aterioita” vs. “tehdään enemmän kerralla säilöön, ettei tarvitse koko ajan kokkailla”.

img_6670

3. Pitää hampaat kunnossa. Jostain syystä samat kohdat hampaissani reikiintyvät, enkä oikein edes tiedä miten voisin hoitaa niitä paremmin. Kaikki välineet löytyvät kotoota, eri asia jos pitäisi välttää jatkuvaa syömistä välillä…

img_7379

4. Saada kämppämme sisustettua fiksummin ja persoonallisemmin. Olemme jo reilu kaksi vuotta asuneet tässä, ja silti on aika ontto fiilis eikä sisustuksessa ole mitään omaa kädenjälkeä.

 

f31ef972f5dae11e421675708b7f5074

Näiden lisäksi haluan yleisesti enemmän ehtiä nauttia arjestani ja katsoa hyviä sarjoja ja lukea kirjoja, maalailla ja piirtää yms. Vaikken ihan hirveästi loppujen lopuksi ole tehnyt töitä, niin työni on kovin raskasta ja kiireistä kaikin puolin, joten tuntuu että koko vuosi on ollut tosi kiireinen, kun en myöskään ole kieltäytynyt melkein mistään suunnitelmista/bileistä/ylitöistä yms. joten kyllähän sitä kalenteri on ollut melko täynnä viikosta toiseen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s