Tel Aviv

Israel on ehdottomasti kuumin paikka, jossa olen käynyt. Eteläinen Tel Aviv on täynnä pieniä kujia ja markkinoita, jotka yllättävät nurkan takaa hedelmineen ja herkkuineen. Vaikka kuvissa näkyy hienoja isoja rakennuksia, on kaupunki yleisesti hyvin matalarakenteista ja suoraan sanottuna rähjäistä. Neve Tzedek on hieman mageempi alue ennen Jaffan vanhaa kaupunkia.

Falafelit ja eri hummukset olivat ehkä parasta ikinä ja söin varmaan kilon leipää joka aterialla. Hotellillamme ei ollut aamiaista, joten söimme joka aamu eri kahvilassa.

Ihmiset olivat ihania ja hyvännäköisiä (haha), ja tunsin itseni aivan liian turistiksi kesävaatteissani. Olisi vain pitänyt pysytellä arkityylissäni (toisaalta kesävaatteeni ovat pirteämpiä kuin tavallinen tyylini). Paikallisilla oli paljon coolimpi tyyli, niin miehillä kuin naisilla. Naiset käyttivät paljon mustaa ja tummia sävyjä esim. t-paitamekoissa, ja kenkinä tennarit tai yksinkertaiset sandaalit. Mitään tyttömäistä pitsiä tai pastellivärejä ei todellakaan näkynyt, tai muutakaan koristeellista pukeutumista. Harvalla oli edes meikkiä, mutta luonnonkauniina kansana ei tarvitsekaan.

Advertisements

2 thoughts on “Tel Aviv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s