well balanced diet

Oloni ei ole kovin kepeä viikonlopun herkkujen (drinkkejä, pizzaa, karkkia yms.) jälkeen, joten esittelen tässä samalla hieman kevyempiä suosikkeja. Viikonloppuna olimme muutamalla drinkillä Pastorissa luokkalaisteni tyttöjen kanssa (biletapojani kunnioittaen jatkoin itse vielä siskoni luokse Ugglaan).

Kivenlahdessa on melko uusi nepalilaisravintola, jossa kävin toista kertaa sunnuntaina. Minun oli pakko ottaa sama lammasannos toistamiseen, sillä se oli ensimmäisellä kerralla niin hyvä, että piti vain varmistaa annoksen ylläpitävän tasonsa. 5/5 tälläkin kertaa.

Sitten vähän eri väriseen ruokaan. Verson granola näyttäytyy blogissani useammin kuin minä itse, mutta jugurtti & mysli on lempiaamupalaani. Alpron jugurtit ovat todella maukkaita, enkä oikeastaan erota niitä tavallisista jugurteista koostumukseltaan. Välipalaksi maistuu suklainen juoma, mutta vielä en ole löytänyt hyvää kasviperäistä kahvimaitoa. Kuvassa näkyvä ei ainakaan minulla sekoitu hyvin kuumaan kahviin, vaan muuttuu pieniksi valkoisiksi hitusiksi. Alpron mantelimaito on liian makeaa, mutta ehkäpä joku muu voisi maistua heidän valikoimastaan? Maistoin kerran kauramaitoa, mutta en olekaan kokeillut sitä kahvin kanssa.

Advertisements

4 thoughts on “well balanced diet

  1. Alpron kookos jugurtti on mun lemppari syön sitä joka päivä, kannattaa testaa! Sitä ei saa ihan joka kaupasta mut isoista kaupoista saa 😀 Sillon ku olin kahvilas töis nii laitettii alpron maustamatonta soija maitoo kahveihin jos oikein muistan nii se sekottu!

    Like

  2. Oatlyn ikaffe kauramaito harmaassa purkissa on bueno kahvin kanssa, ensimmäistä kertaa maistaa että se ei ole tavallista maitoa mutta tottuu nopeesti ja vaahtoutuuki jos latteja alkaa pyöräyttelemään 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s