party with the best

Vietin aivan mahtavan viikonlopun RUK:n kurssijuhlissa rakkaani kanssa. Vaikka nukuinkin juuri ja juuri viisi tuntia ennen bussimatkaa Haminaan, niin juhlissa se ei lainkaan haitannut enkä olisi millään malttanut lähteä sieltä yöllä pois hotelleille nukkumaan.

Saavuttuamme Haminaan aamulla 9:30, päivä alkoi perinteisellä ruusurynnäköllä ja itse jouduin ottaa pari ripakkaa askelta taaksepäin, sillä pelkäsin jääväni alle eturivissä haha. Roope kyllä löysi minut heti ja sain ruusuni. Heitimme sitten matkalaukut suojaan ja lähdimme keskustaan syömään parin muun parin kanssa.

Sitten tuli aika laittautua, puimme mekot päälle kasarmilla ja olimme sitten nätteinä jo puolesta päivästä eteenpäin. Siinä oli hetken vapaa-aikaa, sitten päivällinen ja ohjelmaa maneesissa (juhlasalissa). Ohjelman jälkeen anniskelualueet aukesivat ja juhlat lähtivät kunnolla käyntiin. Yhdentoista aikaan upseerioppilaiden speksi alkoi, sekin oli todella hauska ja hyvin tehty.

Yövyimme tosiaan ihan Vantaalla asti Rantasipi Airportissa, pääsimme siinä neljän jälkeen nukkumaan nutturani selvittämisen jälkeen. Herätys soi yhdeksältä, mutta onneksi saimme syödä hotelliaamiaisen.

Advertisements

One thought on “party with the best

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s