we’re back!

Tulimme eilen yhden jälkeen yöllä kotiin Kroatiasta, koneemme oli reilu 2h myöhässä, mutta ei se mitään. Sain silti ihanasti kyydin kotiin kavereiltani. Meidän oli pakko ajaa mäkkärin kautta, sillä Splitin lentokentällä ei ollut mitään hyvää syötävää, joten vatsani kurni aika lailla laskeuduttuamme. Mäkkärissä kävi vähän nolosti, kun kortillani ei ollutkaan rahaa edes yhteen ateriaan, joten kaverini joutui maksamaan haha. Tästä päätellen olin saanut tuhlattua aika paljon lomalla…

Lomamme sujui mukavasti ja viiniä siemaillen. Jäin ihan koukkuun paikallisiin risottoihin ja pastoihin merenelävillä, söin niitä varmaan joka päivä.

Pakko kertoa, että viime viikonloppu oli onnistunein pitkään aikaan. Meille tuli Roopen kanssa 4 vuotta täyteen ja sain kirjeen Arcadalta että olen päässyt lukemaan liiketaloutta! Kaiken tämän sain vielä kokea kauniissa Kroatiassa. Not bad.

Lisään nyt ensin ruokakuvia, koitan vaikka lisätä kuvia vähän aiheittain, ja odottelen Cassandran ja poikaystäväni kuvia. Pitää vielä ottaa kuvia ostoksistanikin.

Advertisements

2 thoughts on “we’re back!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s