aktiivinen perjantai

Lähdin eilen hulluille päiville, kun näin kaverini bussipysäkillä. Olin ajatellut mennä suoraan töistä kotiin, mutta hyppäsinkin bussiin. Kävin katsomassa yhtiä pussilakanoita ja tyynyjä, mutta eivät ne olleetkaan niin kivat, joten en ostanut niitä. Kotiin palasin vain tarjouksessa olleiden vitamiinijuomien kanssa.

Iltapäivällä kokeilin käydä lenkillä, joka meni aika vaihtelevasti. Kuntoni oli sinänsä ihan ok, mutta en ole pitkään aikaan rehkinyt ulkona ja siksi hengittäminen tuntui raskaalta ja kurkkuun pisti kylmä ilma. Luulin myös polveni kestävän paremmin, mutta siihen alkoi sattua jo ekoilla sadoilla metreillä -,- Juoksin silti koko matkan yhtä ylämäkeä lukuun ottamatta. Polveani ei onneksi jäänyt sattumaan mitenkään lenkin jälkeen, mutta näköjään vielä sattuu tuonlainen liikunta. Menen kummiskin ehkä huomenna kokeilemaan vähän fudista.

Eilen illalla menimme poikaystäväni kanssa kaverillemme pelaamaan lautapeliä. Meitä oli kuusi yhteensä. Pelasin aivan surkeasti haha, minulla oli vissiin viime kerralla aloittelijan tuuria, kun voitin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s