koti-ilta rauhallisin merkein

Ihanaa, kun kaupat sulkevat lauantaisin jo kuudelta, niin pääsee aikaisin töistä kotiin edes joskus. Olisin eilen halunnut lähteä ulos juhlimaan kaverini synttäreitä, mutta enhän voinut. Tänäänkin on kavereita menossa Kaivolle, mutta minäpä jään kotiin miettimään huomista työpäivää. Tosin on samalla todella mukavaa olla rauhassa kotona, jopa aivan yksin. Ajattelin olla pitkään suihkussa, laittaa ehkä kasvonaamion ja syödä.

Kaksi ensimmäistä kuvaa ovat kaverini synttäreiltä eilen, viimeinen on tältä päivältä kun bongasin hyvän aatteen lehdestä. Good thinking Salma, vaikkei hän kyllä ole läheskään pulska!

halusin lisätä tämän hölmön kuvan itsestäni, koska en ikinä tajua kuvaushetkellä minne pitää katsoa Iphonessa. Tässä kuvassa siskollanikaan ei mene niin hyvin tuo katseen kohdistaminen.

“Voin olla onnellinen muiden ihmisten kauneudesta” oli mielestäni tosi hyvin sanottu. Tuli vain mieleen, että on varmasti olemassa sellaisia kaveriporukoita joissa salaa tai ei salaa kilpaillaan keskenään ulkonäöstä. Voisi mieluummin vain kehua kaveria ja olla tyytyväinen, että itsellä on niin kauniita kavereita 🙂

Advertisements

2 thoughts on “koti-ilta rauhallisin merkein

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s