valmistautumista illan koettelemuksiin

Olen illalla menossa ulos kavereitteni kanssa, mutta emme ole aivan varmoja minne menemme. Ärsyttää jo nyt tämä sade, sillä pelkään sen jatkuvan vielä illalla. Nyt kun ei ole pariin päivään satanut, niin tottakai tänään sataa kun on menossa ulos ja joutuu kävelemään aina jonkin verran. Perus valitus jo nyt, että hiukset menee pilalle sateessa, mutta enhän minä edes ikinä laita niitä mitenkään…ne ovat aina huonosti jo lähtiessä 😀 Eli ei minua ulkonäöllisesti haittaa sade, mutta eihän se mukavaakaan ole.

Tämä on viimeinen viikonloppu ennen töitteni alkua, eli ihan hyvä syy lähteä ulos haha. En ainakaan muista olleeni leikkaukseni jälkeen ulkona, ja siitä on jo reilu kuukausi. Polveni tuntuu hyvältä ja tarpeeksi kestävältä illan menoihin.

Tänään aion ajoissa laittautua kotona ja käydä kaupassa. Melkein aina on käynyt niin, että menen kaverilleni kaupan kautta ja laittaudun hänellä, ja silloin koko aika menee peilin edessä (hehee). Nyt haluan mennä valmiina sinne, ja vain chillata kunnes lähdemme. Olen jo vähän miettinyt vaatetusta, ja laitan varmaankin jomman kumman alla näkyvistä paidoista. En ole aiemmin ehtinyt oikeastaan käyttää kumpaakaan.

Sain paidan tuliaiseksi vanhemmiltani Lontoosta. Pidän aukosta selässä. Paita on aika pitkä, ja haluaisin sen housujen sisään, saa nähdä toimiiko.

Tämä ei ihan tule hyvin esille kuvassa, mutta se on todella hieno päällä. Sopii ainakin minulle. Tämäkin tuliainen Lontoosta.

Nämä korut pistän ainakin. Korvikset Lindexistä ja sormus Ginasta. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s