Kirja, ruoka & viini

Tämä päivä alkoi vilkkaasti Iso Omenassa, siellähän oli Partioaitan avajaiset. Kuulostaa hölmöltä ja kaikki varmasti ihmettelevät mikä minua siellä kiinnosti. Olin siellä aivan ensimmäisten joukossa ryysäämässä, sillä halusin itselleni yhden Fjällrävenin kauluspaidan, joka nyt maksoi vain 19, 90e, mutta normaalisti 79e! Ostin myös Fjällrävenin pinkin/liilan t-paidan hinnalla 4,90e, joka muulloin olisi maksanut 39,90! Hienoja laatulöytöjä siis.

Sieltä suoraan lähdimme äitini kanssa Messukeskuksen. Siellähän on nyt pääasiassa kirjamessut, mutta samalla siellä oli myös taidetta ja musiikkia, ruokaa ja juomista. Sieltä kolme kirjaa lähti itselleni ja yhden ostimme isälleni joko isänpäivä- tai joululahjaksi. Kyseinen kirja on Jamie Oliverin kirja amerikkalaisesta ruuasta.

Pörräiltyämme kirjojen parissa tarpeeksi, päätimme mennä ruoka- ja viinipuolelle. Siellä oli niin paljon herkullisen näköisiä suupaloja eri puolelta maailmaa. Onneksi tarjolla oli maistiaisia. En todellakaan kieltäytynyt oliiveista, joita tarjoili komea kreikkalainen, tai italialaismiehen parmesanjuustosta. Ostimme myös viininmaisteluliput, joilla pääsi maistamaan valitsemaansa viiniä tai champagnea. Maistoimme yhdet kumpaakin.

Kuvat tulevat hieman väärässä järjestyksessä, tietokonenero kuin olen, mutta ei kai se haittaa.

Bollinger champagne

Tässä ostamani paidat. On aina kiva omistaa jotakin laatuvaatetta. Kauluspaitaa ajattelin pitää töissä, se on sopivan jouluinenkin.

Fudget näyttävät aina niin ihanilta, mutta en ikinä syö niitä. Oli kyllä kaikenlaisia makuja, esimerkiksi Jack Daniel’s Fudge.

Nämä kirjat ostin itselleni, yhteishinta oli vain 8e!

Kreikkalaisia herkkuja

Torresin punaviiniä ja uutta tummaa geishasuklaata, not bad.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s