black & silver dreams

Kävin tänään Lindexissä ja löysin odottamattoman paljon vaatteita jotka haluan! Olin täysin yllättynyt, että voisin pukeutua juhlaan ainoastaan Lindexin vaatteissa, housuja lukuun ottamatta. Minulla on pari juhlatilaisuutta odottamassa kalenterissani ja tarvitsen hieman syksyisempää ja hillitympää juhlavaatetta kesän värikkäiden hapsupaitojen jälkeen. Nyt minulla on kauhea masennus, sillä en millään viitsisi pistää vähäisiä roposiani nyt vaatteisiin, vaikka nämä olisivatkin hyvin käytännöllisiä ja ajattomia (niinhän sitä jokaisesta vaateostoksesta ajattelee). Sitäpaitsi monet Lindexin vaatteet ovat mielestäni hieman ylihinnoiteltuja, ainakin alla näkyvä jakku ja laukku. Tässä kaikkea kivaa mitä löysin:

Perjaatteessa pidän tästä laukusta, mutta samalla minulle tulee siitä liikaa mieleen Michael Jackson-style. Lindexissä on nyt hirveästi tämän kuosisia vaatteita, ja ne ovat aivan kuin MJ:n esiintymisasut. En oikein tiedä onko se hienoa vai ei, itse en tosin pukeutuisi niihin. Laukku 44,95e!

Jakku istui todella hyvin ja tämän vaatekappaleen haluaisin eniten, mutta tietenkin se on kallein. 49,95e.
Minulla ei ole yhtäkään peplumtoppia ja tämä on minusta todella hieno,  materiaalikin oli juhlava.
Pidän näistä, sillä ne ovat samalla isot ja kevyet. Pitäisin enemmän isoja korvakoruja jos ne olisivat kevyempiä. Nyt en ole oikein sellaisia käyttänyt, koska lävistykseni on venynyt liikaa. Sulkakorvakorut ovat tosin olleet pelastus.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s