too much sugar

Eilen sain vanhemmiltani tuliaisia Brunbergin tehtaalta. Toivoin heidän tuovan minulle ihania minttusuklaapatukoita, joita en ole nähnyt missään muualla kuin itse tehtaalla. Onneksi sain niitä, ja vielä lisäksi suklaasuukkoja. Ne ovat aivan lemppareitani ja söin niitä aivan hirveästi Hullujen päivien aikana.

Eilen illalla menimme poikaystäväni kanssa kaverillemme katsomaan leffaa. Vuokrasimme The Awakening-elokuvan, joka sijoittuu 1920-luvun Englantiin. Leffa kertoo naisesta, jota pyydetään tutkimaan vanhaa lastenkotia, jossa kuulemma kummittelee. The Awakening on kauhuleffa, mutta minusta se oli enemmänkin vain jännittävä. Pidin siitä silti ja se oli minusta ovela. Ostimme tietty karkkia ja sipsejä, mutta niistä turhan paljon jäi syömättä. Itselläni oli hieman nälkä kun aloitimme leffan katsomisen, joten sain karkeista vatsakivun…

Ja aivan kuin en olisi parin päivän aikana saanut tarpeekseni elokuvista, niin tv:stä tuli vielä puolenyön aikaan Apocalypto, joka on yksi suosikkielokuvistani. Koko elokuvan maailma ja ympäristö on niin kiehtova, että melkein unohtaa seurata tarinaa, joka ei siis ole mitenkään huono, vaan jännittävä ja raaka selviytymistarina. Katsoimme sen poikaystävälläni. Onneksi jätimme herkut kaverillemme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s